Γιατί να ανακαινίσω το σπίτι μου;- Ο χώρος σας γίνεται λειτουργικός και εύχρηστος.

Αυξάνετε την αξία σε περίπτωση πώλησης , όπως επίσης και σε περίπτωση ενοικίασης.
Εξοικονομείτε ενέργεια, προσθέτοντας μονώσεις & νέα κουφώματα.
Η ποιότητα του σπιτιού σας θα είναι ισάξια σπιτιού μιας νέας οικοδομής, αφού όλα τα υλικά θα είναι καινούργια.

 

Ενδιαφέρομαι να ανακαινίσω το σπίτι μου.Ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουμε;

Επικοινωνείτε με τηνergolavikipf προκειμένου να ορίσουμε ένα ραντεβού για να επισκεφτεί ένας μηχανικός μας το χώρο σας. Το ραντεβού αυτό είναι απαραίτητο για να καταγράψουμε τις εργασίες που επιθυμείτε να κάνετε. Στη συνέχεια σας ετοιμάζουμε μία πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη, όπου θα αναφέρονται αναλυτικά τα παρακάτω:

Οι εργασίες που θέλετε να πραγματοποιηθούν, καταγεγραμμένες ανά ειδικότητα.
Οι προδιαγραφές των υλικών καθώς και το πως, και που θα χρησιμοποιηθούν.
Το κόστος ανά ειδικότητα εργασίας και ο συνολικός προϋπολογισμός έργου
Το χρονοδιάγραμμα εργασιών
Τις εγγυήσεις για τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν
Αν το έργο απαιτεί ανακαίνιση κουζίνας, ανακαίνιση μπάνιου, τότε στη μελέτη μας θα περιλαμβάνεται και σχεδιασμός νέων κατόψεων καθώς και εναλλακτικές προτάσεις , ώστε να επιλέξετε με ακρίβεια και αισθητική το σενάριο κατασκευής που σας ταιριάζει.

Κατόπιν ορίζουμε ένα δεύτερο ραντεβού (στα γραφεία μας), για να δείτε την οικονομοτεχνική προσφορά που σας ετοιμάσαμε και να διαμορφώσετε εσείς τις τελικές λεπτομέρειες, και φυσικά το τελικό κόστος που επιθυμείτε.

Επίσης, να σας ενημερώσουμε ότι στην έδρα μας, διαθέτουμε εκθεσιακό χώρο όπου μπορείτε να δείτε μεγάλη ποικιλία από υλικά κατασκευών, εντοιχισμένα έπιπλα κουζίνας, πλακάκια, ξύλινα πατώματα, κουφώματα αλουμινίου / pvc, εσωτερικές πόρτες Laminate, πόρτες ασφαλείας, είδη υγιεινής και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί να επιλέξετε για το σπίτι σας, εξοικονομώντας σημαντικό χρόνο στην διαδικασία επιλογής υλικών!

 

Επειδή ο χρόνος μου είναι περιορισμένος πείτε μου αν αναλάβετε την ανακαίνιση του σπιτιού μου, θα πρέπει να παρευρίσκομαι συνέχεια στο έργο;

Η ergolavikipf δίνει την δυνατότητα στον πελάτη να απαλλαγεί από την καθημερινή παρακολούθηση των εργασιών. Στο έργο υπάρχει επιβλέπων μηχανικός της εταιρίας όπου καθοδήγει τα συνεργεία και σας ενημερώνει για την εξέλιξη της ανακαίνισης σας. Μπορούμε να σας παρέχουμε συνεχή ενημέρωση με φωτογραφίες ή και βίντεο (Live) κατά τη διάρκεια των εργασιών και φυσικά καθημερινή επικοινωνία με τον υπεύθυνο του έργου.